En usynlig verden

Da ett år gamle Christina Violeta ble hentet av sin adoptivfar i Guatemala, gjorde han en avtale med hennes biologiske mor om at de skulle holde kontakten og dele sitt liv med hverandre. Dette påvirket Christina Violetas liv i stor grad, og førte til at hun alltid har hatt to familier - en i Tønsberg, og en i Guatemala som var veldig levende for henne, noe som var vanskelig å få øye på og forstå for de rundt henne. De ble derfor Christina Violetas usynlige verden, som hun lengtet etter gjennom hele barndommen.

Christina Violeta

Christina Violeta ble født i Guatemala i 1978 og ble hentet til Norge og Tønsberg da hun var ett år. Hun har alltid visst hvem som er hennes biologiske familie og har levd hele livet med to parallelle familier – en i Norge og en i Guatemala. Etter at hun ble voksen, har hun besøkt Guatemala en rekke ganger og også bodd der i lange perioder.

I dag er hun tospråklig firebarnsmor, jobber som audiovisuell oversetter og bor i Oslo på Sagene – en bydel hun simpelthen elsker! Christina Violeta er en brennende engasjert kvinne som også er en av ildsjelene bak stiftelsen Adopsjon i endring (AiE) – Ressurssenter for adopterte og deres familier.

Bli kjent med flere...